20 april Juffen- en Meesterdag - Koningsspelen en Koningslunch

Vrijdag 6 april 2018

Beste ouders/verzorgers,

Op vrijdag 20 april a.s. is het Koningsspelen voor alle scholen in Nederland. Wij als Driesprong doen hier ook al jaren aan mee. De verjaardagen van alle juffen-en meesters worden op dezelfde dag gevierd.

Dit jaar zullen wij i.p.v. het gebruikelijke ontbijt samen met alle kinderen genieten van een lunch. Dit betekent dat alle kinderen van gr 3 t/m 8 overblijven.

LET OP! De kinderen van de groepen 1/2 zullen om 12:00 klaar zijn met de lunch en zijn vanaf dat moment vrij. De groepen 3 t/m 8 zijn gewoon tot 15:00 op school.

Om er een sfeervolle, sportieve en gezellige dag van te maken zijn er een aantal aandachtspunten:

• Vanaf donderdag 19 april brengen alle kinderen een bord en bestek mee voor de KoningsLunch op vrijdag 20 april.
  • Ouders van groep 1 kleuters opgelet!: vrijdagochtend gaan ook de kleuters van groep 1 naar school.
  • Alle kinderen, dus ook de kinderen van groep 1 t/m 5, verzamelen vanaf 8.25 uur op de speelplaats bij de hoofdingang van de school. Daar zullen de kinderen worden opgevangen door hun eigen leerkracht.
  • De gezamenlijke opening zal hier plaats vinden. Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken. Zij mogen vanaf 08:30 plaats nemen achter de rode bank op het plein of achter het hek.
  • Alle kinderen worden verzocht om deze dag in het oranje en/of rood-wit-blauw naar school te komen. Iets anders koninklijks of feestelijks mag ook.
  • De kinderen van gr 3 t/m 5 hebben het thema – Camping – zij mogen kleding en attributen die bij dit thema horen meenemen.
  • Groep 4/5 en groep 5 doen tijdens de ochtend mee met het programma van groepen 3 en 4 en 5. 's middags doen de kinderen uit leerjaar 5 mee met het programma van gr 5-6-7-8
  • De  kinderen hoeven op deze dag  geen fruit of drinken mee te brengen.
  • Voor de kinderen van groep 6 t/m 8 wordt gevraagd om hun gymschoenen mee te nemen voor de activiteiten tijdens de ochtend in de gymzaal.
  • ’s Middags zullen de kinderen van gr 5 t/m 8 activiteiten doen op het sportveld bij VV Chaam. (mits het weer het toelaat)  Zorg ook hier voor gepast buitensport kleding.

Wij hopen op een geslaagde dag!

Met vriendelijke groeten,

Team BS De Driesprong

PS. Wilt u ook alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en Koningsdag kijk dan naar het nieuwe nummer van Kinderen voor Kinderen: FITLALA!