Bericht van CJG

Donderdag 22 maart 2018

Als de ouders gaan scheiden

Wanneer de ouders gaan scheiden, brengt dat voor kinderen veel onzekerheid met zich mee. Ze kunnen hier op verschillende manieren op reageren: ze zijn verdrietig, somber, druk, dwars of boos. Wat kun je als ouder doen om je kind zo min mogelijk te belasten met de scheiding? Klik op de link voor wat tips.

tips m.b.t. scheiding

CJG Breda

Voor meer informatie en advies over opvoeden en opgroeien kun je ook terecht bij de School-CJG-er van CJG Breda.

Peter Dekkers

e-mail: peter.dekkers@cjgbreda.nl

De School-CJG-er is er niet alleen voor vragen van ouders, jongeren en kinderen, maar ook van leerkrachten, docenten, medewerkers kinderopvang, sporttrainers en andere professionals en vrijwilligers die met kinderen en jongeren werken.

CJG Breda is telefonisch bereikbaar op 0800 – 444 0003 en per mail naar info@cjgbreda.nl